Bli medlem i Östersund Draghund!


Som medlem är du välkommen att träna med oss, skaffa nya likasinnade vänner, delta i klubbens träningar, följa med på läger, tävla för oss och skaffa nya erfarenheter.


Det är alltid lika kul med nya medlemmar som gillar sporten!


Vi har ambitionen att vår verksamhet ska passa alla, både stor och liten hund, både motionär och elitåkare. Ni är välkomna!


Varmt välkommen att bli medlem i Östersund Draghund!


Som medlem är du välkommen att träna med oss, skaffa nya likasinnade vänner, delta i klubbens träningar, följa med på läger, tävla för oss och skaffa nya erfarenheter.


Om du är nyfiken på vår klubb och våra träningar så är du välkommen att testa på en träning innan du bestämmer dig. Onsdagar är vår gemensamma träningsdag, som löper året om. Vanligtvis under kvällen. På vår Facebookgrupp ”Östersund Draghund IF” hittar du tid, plats och mer information om träningarna. 

Medlemsavgift 2023/2024

 

Medlemskapet gäller under ett verksamhetsår, som sträcker sig från den 1 maj till den 30 april. Medlemsavgiften fastställs av årsmötet, som normalt äger rum under juni månad.

 

Ungdom:   100 kr/säsong, till och med det år du fyller 20 år.

Senior:   200 kr/säsong, från det år du fyller 21 år och framåt.

Familj:   400 kr/säsong. 

 

 

Så blir du ny medlem

 

Sätt in medlemsavgiften för detta verksamhetsår på klubbens konto, bankgiro 517-3844 eller swisha till 123 503 11 66.

 

Skicka samtidigt e-post till klubbens kassör med dina personuppgifter. E-postadressen till kassören finns på sidan ”Om klubben”. För att kunna lägga in kompletta uppgifter om dig i medlemsregistret behöver vi få veta:
- Personnummer
- För- och efternamn
- Adress
- Mobilnummer
- E-postadress

Om det är fler än en person som medlemskapet avser, så kallat familjemedlemskap, behövs fullständiga uppgifter enligt ovan på samtliga.

 

 

Förnyelse av medlemskap

 

Ditt medlemskap kommer att förnyas automatiskt om du inte säger upp det. Du kommer att få en faktura på medlemsavgift för kommande verksamhetsår under augusti månad. Fakturan skickas till den e-postadress som finns registrerad på dig i medlemsregistret.


Medlemsregistret

 

Klubben använder IdrottOnline som medlemsregister. Vi gör utskick till medlemmar via e-post till den e-postadress som finns registrerad för dig där. Varje medlem har en egen inloggning och kan själv ändra sina uppgifter.

Medlemmarnas uppgifter är enbart tillgängliga på IdrottOnline för de i styrelsen som hanterar medlemsregistret.


Olycksfallsförsäkring

 

Alla medlemmar som har tävlingslicens och de som är under 15 år är försäkrade genom Svenska Draghundportförbundet. Försäkringen gäller vid olycksfallsskador som inträffar under tävling, träning och arrangemang samt resan till och från.


Här kan du läsa mer om försäkringen.

 

 

Kickbikes att låna

 

Klubben köpte in två kickbikes våren 2019. Dessa två kickbikes får nyttjas av alla klubbmedlemmar för träning och tävling. Vid stort intresse prioriteras ungdomar under 25 år.

 

Kontakta Martina Höök, 070-293 64 85, om du vill låna någon av dem.

 

Generella regler:

  • Kickbiken rengörs efter varje användning. 
  • Kickbiken underhålls vid behov, t.ex. pumpa däck.
  • Förvaras den torrt och säkert.
  • Kickbiken lämnas över till nästa låntagare rengjord, servad och fräsch.
  • Den aktuella låntagaren och nästkommande låntagare kommer sinsemellan överens om när/var/hur bytet sker.
  • Kickbiken lämnas tillbaka till Martina, Fugelsta 255, Marieby om den inte är bokad nästa period.
  • Vid eventuella skador/stöld eller annat bekymmer kontakta Martina.

 

Här kan du boka lån av kickbike.


 

Klubbkläder


Inför varje säsong brukar klubben ta hem klubbkläder utifrån medlemmarnas beställning. Du kommer att få e-post med en intresseförfrågan till den e-postadress som du har i medlemsregistret i IdrottOnline. Håll även utkik på Facebook sidan "Östersunds Draghund" samt på hemsidan när det börjar bli dags.


Klubben har ett begränsat antal plagg till försäljning lager, bland annat mössor och pannband. Kontakta någon i styrelsen om du vill köpa..